De grote softwarewereld voor kleine computers
» Adverteren  |
Zoeken

Shop

Winkelmandje
Kassa

Software Pocket PC

Categorie├źn
Nieuwe software
Vernieuwde software
Nederlandse software
Onze favorieten
Top Downloads
Top November
Best verkocht
Aanbiedingen

Soft. MS Smartphone

Nieuwe software
Vernieuwde software
Alle software
Top downloads

Meer Info

Spotlights
Nieuwsbrief
Support
FAQ
Over deze site


Android Apps
Palm OS Software
Symbian Software
BlackBerry Apps

FAQ

  Winkelen bij pocketland.nl
  Afrekenen bij pocketland.nl
  Software installeren


  Waarom winkelen bij pocketland.nl?

  Winkelen bij pocketland.nl heeft 4 unieke voordelen:

  • - Bij pocketland.nl kunt u software voor uw Pocket PC handheld en Microsoft Smartphone zoeken in uw eigen taal. Elk programma is voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige beschrijving, een schermafdruk en een probeerversie. U ziet bovendien meteen hoeveel ruimte het programma op uw handheld in beslag neemt.
  • - Bent u tevreden over het programma dan kunt u het via pocketland.nl kopen en in euro's afrekenen. U weet dus precies hoeveel u betaalt. Dat is een belangrijk voordeel in vergelijking met Amerikaanse softwaresites, waar u door de wisselende dollarkoers vooraf niet precies weet hoeveel u betaalt. Bovendien brengt de bank vaak omwisselkosten in rekening.
  • - Hebt u geen creditcard of wilt u liever niet uw creditcardgegevens op een website invullen, dan kunt u bij pocketland.nl ook met een normale bankoverschrijving betalen. U betaalt met een normale overschijfkaart, via girofoon of internetbankieren. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • - Bij vragen of problemen kunt u contact opnemen in het Nederlands. Bovendien werken wij met kleine lokale partners, zodat u nooit het gevoel hebt dat uw vraag op een grote stapel belandt.

  top


  Wat is het idee achter Pocketland?

  Pocketland heeft zich tot doel gesteld om te zorgen dat alle Nederlandse Pocket PC en Microsoft Smartphone gebruikers nog gemakkelijker hun weg vinden naar goede software, in de vertrouwde eigen taal. Daarnaast nemen wij diverse initiatieven om het aanbod van Nederlandstalige Pocket PC software te vergroten, onder andere door in samenwerking met buitenlandse ontwikkelaars te werken aan Nederlandse versies van populaire software.

  top


  Wie zitten er achter pocketland.nl?

  pocketland.nl is opgericht in samenwerking met de bekende website pocketland.de, die al zeer succesvol is in de Duitstalige Europese landen. Pocketland.de verzorgt de backoffice voor een groot aantal Europese partnersites.

  top


  Hoe lang duurt het voordat ik de software heb?

  U kunt meteen aan de slag: van de meeste software is een demoversie beschikbaar, die u meteen kunt installeren. In demosoftware zijn bepaalde functies uitgeschakeld of kunt u het slechts gedurende een beperkte periode uitproberen, bijvoorbeeld 30 dagen. Pas nadat u de licentiecode hebt ontvangt, kunt u de software ontgrendelen en daarna onbeperkt gebruiken. Na aankoop ontvangt u de licentiecode na 2 tot 5 dagen. Hebt u na een week nog niets van de ontwikkelaar gehoord, log dan in met uw e-mailadres en wachtwoord op uw persoonlijke klantengedeelte via http://pocketland.nl/support/
  Voor software met directe levering: zie de volgende vraag.

  top


  Hoe werkt directe levering?

  Software met directe levering is herkenbaar aan de tekst 'directe levering' in de bestelknop. Koopt u deze software met uw creditcard, dan ontvangt u de software mét licentiecode onmiddellijk na de aankoop.
  Kiest u voor betaling via bankoverschrijving dan ontvangt u de licentiecode pas wanneer uw betaling binnen is. Dit kan 2 tot 5 dagen in beslag nemen. Omdat we hierbij afhankelijk zijn van de overboekingsssnelheid van de banken kunnen we dit proces helaas niet versnellen. In afwachting van uw licentiecode kunt u natuurlijk al wel de demoversie van de software op uw Pocket PC of smarthpone installeren. Later vult u daarin dan de licentiecode in, waardoor de volledige functionaliteit van het programma beschikbaar komt.

  top


  Waar kan ik met vragen over mijn bestelling terecht?

  Log in met uw e-mailadres en wachtwoord op http://www.pocketland.nl/support/. Hier kunt u op een makkelijke en gerichte manier uw vraag stellen.

  top


  Hoe kan ik afrekenen?

  U kunt op twee manieren afrekenen bij pocketland.nl: met creditcard of bankoverschrijving. Afrekenen met creditcard is het snelst: wij kunnen uw betaling dan meteen verwerken. Wilt u liever niet met creditcard afrekenen, dan stellen wij u ook in de gelegenheid om met een normale bankoverschrijving te betalen. In beide gevallen betaalt u geen extra kosten.

  top


  Kan ik veilig met creditcard afrekenen?

  Ja, u rekent af via een beveiligde internetverbinding. Wilt u liever niet met creditcard afrekenen, dan kunt u ook gebruik maken van een normale bankoverschrijving.

  top


  Waar kan ik de status van mijn bestelling en betaling bekijken?

  Hiervoor kunt u terecht in het supportgedeelte van pocketland.nl. Ga naar http://pocketland.nl/support en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

  top


  Waar kan ik met vragen over mijn betalingen terecht?

  Hiervoor kunt u terecht in het supportgedeelte van pocketland.nl. Ga naar http://pocketland.nl/support en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

  top


  Wat is jullie rekeningnummer? Hoe kan ik geld overmaken?

  U maakt het bedrag over naar:

  Begunstigde: And2you
  Plaats: Amsterdam
  Rekeningnummer: 58 19 457
  Banknaam: ING Bank

  IBAN (buitenlandse bankoverboeking): NL69 INGB 0005 8194 57
  BIC/Swift (buitenlandse bankoverboeking): INGBNL2A

  Vergeet niet om uw klantnummer en bestelnummer te noteren.
  Deze heeft het volgende formaat: 1111-1111-1111/11111 en maakt het mogelijk uw betaling te traceren. Het duurt circa 2 werkdagen voordat uw betaling is ontvangen (afhankelijk bij wie u bankiert). Mocht u tegen vragen of problemen aanlopen, neem dan even contact op (zie voor adres faq14)

  top


  Hoe kan ik de Pocket PC-programma's installeren die op deze website staan?

  Hoe u programma's installeert hangt af van het bestandsformaat. De volgende bestandsformaten kunt u tegenkomen: zip, cab en exe.

  1. Bestanden in .zip-formaat
  Bij software zult u deze bestandstypen het meest voorkomen. Ze bestaan uit gezipte archieven, die meerdere programmabestanden en databases kunnen bevatten. Daarbij is .zip het standaard archiefformaat voor Windows PC's en .sit de archiefstandaard voor de Apple Macintosh. Om de archieven uit te pakken gebruikt u een unzip-programma zoals WinZip (voor de PC) of StuffIt Expander (voor de Mac). Als u de bestanden eenmaal hebt uitgepakt, kunt u ze via de normale setup.exe of programmanaam.exe installeren.

  2. Bestanden in .cab-formaat
  In sommige gevallen kunt u ook software tegenkomen in het .cab-formaat. Dit formaat dient u eerst op een tijdelijke locatie van uw Pocket PC op te slaan (bijv. My Documents/Temp). De installatie van de software geschiedt verder door de .cab in de tijdelijke folder op uw Pocket PC te openen. Het programma zal zich nu uitpakken en installeren.

  2. Bestanden in .exe-formaat
  Verreweg het meest bekend is software in .exe-formaat. Deze bestanden opent u op uw desktop-pc, waarna de ingebouwde installer zorgdraagt voor een juiste installatie op uw Pocket PC.

  top


  Hoe vind ik de Owner-naam op mijn Pocket PC?

  Bij de registratie van software hebt u soms uw Owner-naam nodig (afhankelijk van applicatie). Hieruit wordt een unieke registratiecode afgeleid, die ervoor zorgt dat alleen u de gekochte software kunt gebruiken. Hoe vindt u de Owner-naam? Tik Start > Settings, in het tabblad Personal tikt u vervolgens op Owner Information.

  top


  Hoe vind ik het Device-ID van mijn Pocket PC?

  Bij de registratie van software hebt u soms het Device ID van uw Pocket PC nodig (afhankelijk van applicatie). Hieruit wordt een unieke registratiecode afgeleid, die ervoor zorgt dat alleen u de gekochte software kunt gebruiken. Hoe vindt u het Device ID? Tik Start > Settings, in het tabblad System tikt u vervolgens op About en vervolgens op het tabblad Device ID.

  top