De grote softwarewereld voor kleine computers
» Adverteren  |
Zoeken

Shop

Winkelmandje
Kassa

Software Pocket PC

Categorie├źn
Nieuwe software
Vernieuwde software
Nederlandse software
Onze favorieten
Top Downloads
Top November
Best verkocht
Aanbiedingen

Soft. MS Smartphone

Nieuwe software
Vernieuwde software
Alle software
Top downloads

Meer Info

Spotlights
Nieuwsbrief
Support
FAQ
Over deze site


Android Apps
Palm OS Software
Symbian Software
BlackBerry Apps

Spotlight - artikel van 13.07.07

Het gaspedaal tot op de bodem!

Raging Thunder for Palm

Wie had dat gedacht: Raging Thunder maakt van uw Palm PDA een racemonster en neemt u mee in een duizelingwekkend snel avontuur. Vier game-modes, prachtige 3D-rendering en de mogelijkheid om tegen anderen te spelen zorgt dat dit spel anders is dan soortgelijke racespelletjes.

Er zijn drie raceauto's beschikbaar voor de speler. Met een preview-functie kunt u de wagens bekijken en vergelijken op individuele eigenschappen en voor- en nadelen. Hebt u eenmaal een auto gekozen dan begint de pret meteen - in arcade mode bijvoorbeeld, waar de speler aan kop rijdt met drie virtuele tegenstanders die worden bestuurd door de PDA. Probeer ze voorbij te komen en winde race op een neuslengte voorsprong - dat is wat deze game mode zo spannend maakt...

Raging Thunder toont het race-circuit in 3D, zodat u bij het racen al een glimp opvangt wat er om de hoek staat te gebeuren. Voor een game dat maar een megabyte opslagruimte in beslag neemt zijn de graphics opvallend kleurrijk en gedetailleerd. De sportwagen van de speler wordt getoond in volgmode, zodat u zicht hebt op de actie, zo realistisch als de virtuele coureur achter het stuur de gebeurtenissen ook ziet.

Gelukkig wordt de auto aangedreven op eigen kracht, zonder hulp van de bestuurder, omdat het al lastig genoeg is om de auto op de weg te houden via de navigatieknoppen. Zou u gelijktijdig een gaspedaal moeten indrukken, dan zou het spel te lastig te bedienen zijn. Het doel is uiteraard om zoveel mogelijk snelheid te houden, zodat u op kop blijft.

Daarom is het belangrijk dat de bestuurder niet van de weg raakt, de borden aan de zijkant raakt of ongelukken veroorzaakt, want dit levert een hoop vertraging op en kost snelheid. In het ergste geval ziet u de tegenstanders voorbijflitsen terwijl u probeert uit een benarde situatie weg te komen. Pas op voor doodskoppen die boven het parcours zweven, want daardoor wordt u afgeremd. Probeer wel de blauwe lichtgevende objecten te raken, waarmee u extra snelheid krijgt.

U moet minstens twee rondes maken voordat u de winst kunt opstrijken. Als bestuurder kunt u altijd zien hoeveel rondes u nog moet en op welke positie u zit. De huidige snelheid en afgelegde tijd wordt ook aangegeven.

Hebt u genoeg van de arcade mode, dan staan Time Trial, Quick Race en Championship op u te wachten. In multiplayer-mode kan de speler maximaal vier andere spelers uitdagen via Bluetooth, GPRS of WLAN, maar in de testversie kunt u alleen het eerste parcours uitproberen.

Raging Thunder for Palm 1.0

Systeemeisen: PalmOS 5.0
Ontwikkelaar: Filao America
Download: ┬╗ Raging Thunder for Palm 1.0
Prijs: 19,15 euro
Taal: Engels

» Terug